Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Fülöp-szigetek

Egy 12 hónapos EVS programban fogok részt venni a Fülöp-szigeteken, Cebuban a Cebu+ AIDS megelőző szervezetnél, mint önkéntes. Az itteni élményeket, tapasztalatokat, érzéseket fogom megosztani ezen a blogon.

Friss topikok

Címkék

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

2014.08.20. 15:19 Dessa

A prostitúció ezer arca a Fülöp-szigeteken 2. - Fiú-lány-fiú?

page.jpg

Egy újabb kedves barátom történetét szeretném megosztani, ami szintén nem hétköznapi. Interjú közben igyekeztem elvonatkoztatni attól, hogy egy közeli ismerős életét hallgatom. Nem volt egyszerű, mert amiket leírtam, azok nekem is teljesen új információk voltak. Tudtam, hogy nehéz élete volt, de még legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy valakinek ilyen sorsa is lehet. Persze hallottam ezt-azt korábban interneten, híradókban, de valahogy mégsem tudtam úgy igazán elhinni, hogy ez bizony a valóság. Erre ott ült velem szemben egy barátom és szemrebbenés nélkül feltárta előttem azokat a borzalmakat, aminek már a negyedébe beleroppantam volna. Zakatolt az agyam, ahogy mondatról mondatra elém vetítette az életét.

Nem fogok csodálkozni, ha lesznek olyanok, akik elborzadnak, vagy elítélik őt, vagy éppen engem azért, mert ezek ellenére, vagy éppen pont ezekért (hogy mindezek után is feltétlenül optimista) szeretem őt. Az is felmerült bennem, hogy talán az első ember lehetek az életében, aki minden körülmények ellenére is ezeket a baráti érzelmeket fűzi hozzá. És mérges is vagyok. Dühös azokra az emberekre, akik ebben a történetben szerepeltek. Felfoghatatlan, hogyan lehet egy emberi lényt ilyen szinten megalázni, és már egészen kicsi gyerekkorától egy olyan eszközzé formálni, hogy talán már elképzelni sem tudja azt milyen lehet máshogy élni. Mára már abszolút természetesnek veszi, hogy használják és hogy ő is használja azokat a férfiakat, akik a közelébe kerülnek.  De ennyit a bevezetőről. Íme a barátom története:

Huszonöt évvel ezelőtt kezdődött a története, amikor az anyja úgy döntött, hogy lemond róla és eladja egy asszonynak mindösszesen 300 Pezóért (1500 Ft!!!). Új családja lett, mostohatestvérekkel, akikkel nem volt felhőtlen az élet. Sok dologra nem emlékszik kisebb korából, de az első meghatározó élménye 6 évesen volt, amikor egy este magára maradt a mostohabátyjával, amíg anyjuk fürdeni ment. A 12 éves bátyja pornót nézett vele egy szobában, amikor úgy döntött, hogy ha már ott van az öccse, őt is beveszi a játékába. Magához hívta majd erőszakkal kényszerítette, hogy orálisan kielégítse. Persze neki fogalma sem volt arról, hogy mit csinál, de mivel félt a bátyjától, így tette, amit ő kért. Mivel nem tudta úgy csinálni, hogy azt bátyja élvezze, az nagyon méregbe gurult és többször is megütötte. Idővel megtanulta, hogyan kell csinálni (muszájból), amire a mostoha unokatestvérei is rájöttek, akik öten szintén használni kezdték. Egy idő után már elmosódott a rossz élmény emléke és megtanulta szeretni azt, amit csinálnak vele. Hat év telt el így, amikor az egyik 15 éves unokatestvére először közösült vele análisan, innentől el kezdtek változni a dolgok. Hogy ennek hatására, vagy nem, de 16 éves korára egyre erősödött benne a női identitástudat, ami már a külsejében is egyre inkább megnyilvánult. Sminkelni kezdte magát, a haját megnöveszteni, szépségversenyen is részt vett, amit meg is nyert. Itt ismerkedett meg az új 12 éves barátjával, aki szintén részt vett a versenyen. Ő mesélt neki egy ”könnyű” pénzkeresési lehetőségről.

Barátom Bohol szigetén élt egy kisebb városban, ahonnan nem túl messze volt egy népszerű fehér homokos tengerpart. Ott rengeteg külföldi (szex)turista fordult meg. Erre a strandra vitte el a barátja őt, természetesen teljesen kikenve, icipici sortban, topban, mint a dögös tinilányok, úgy néztek ki. Ő még nem tudta, hogyan is működnek ott a dolgok, de a nála három évvel fiatalabb barátja már nagyon is járatos volt ebben a világban. Egy 47 éves francia férfinak mutatta be őt, akivel sétálni ment a parton, majd beültek egy bárba italozni. Italozás után felmentek a férfi hotelszobájába, ahol a férfi elég hamar a lényegre tért. Kiderült, hogy még a bemutatkozás előtt a barátjának 3000P-t adott az éjszakáért, így hagyta, hogy a férfi közösüljön vele. Mivel még nem volt tapasztalata külföldi férfiakkal és korábban nem találkozott nagyobb mérettel, így arra sem számított, ami ezek után következett. Az egész aktus fájdalmas volt, végig vérzett és sírt, de nem hagyhatta abba. A francia férfi az aktus után még 500P-t adott fájdalomdíjként, illetve borravaló gyanánt. Ezek után ő visszament a bárba, ahol előzőleg ittak, ahol a barátját is találta, aki odaadta a 3000P felét. Másnak a keresett pénz egészét ruhákra és sminkre költötte. Iskolába ezek után többet nem ment.

Így telt el majdnem két év, amikor egy újabb ismerőssel találkozott, aki egészen más dologba vezette be, a cyber szexbe. Egy ideig a saját szakállára dolgozott privát internetkávézókban, amíg meg nem ismerkedett egy külföldi férfival, aki felajánlott neki és másik négy társának egy lakást, ahol élhetnek, enni kapnak, illetve a bevétel  40%-át megkapják, ha neki dolgoznak. Reggeltől estig ültek a gépek előtt nőnek imitálva magukat és a külföldi kuncsaftok vágyaira válaszoltak havi 15000P-ért (75 000 Ft). Eléggé jól ment az ”üzlet”, de úgy gondolta a futtatójuk, hogy ideje bővíteni a showt egy ”igazi” pasival, akivel a kamera előtt kell az ügyfeleket szórakoztatni. Mindezt egy személyes meetingen beszélte meg velük. Látszólag volt beleszólásuk, de gyakorlatilag nem, így a magasabb fizetésért is, de belementek. Innentől kezdve 25000P-t (125 000Ft) rakhattak zsebre. Így telt el újabb 1-1,5 év, amikor egy napon rendőrök törtek rájuk a lakásban…

folyt.köv.

Hasonló bejegyzések:

A prostitúció ezer arca a Fülöp-szigeteken 1. történet

HIV-teszt kommandó - community outreach és az én tesztem igaz története

Cebu + projekt és pár sokkoló igaz történet

 

12 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://philippines.blog.hu/api/trackback/id/tr46618635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyurma73 · https://plus.google.com 2014.08.22. 10:50:24

érdekes világ lehet ez,nem szeretném megtudni mi lehet a 3.világban.

Vizilabda 2014.08.22. 10:50:36

Fiút dugni? Meg gyereket? Itt tiszta hülye mindenki. Szépségverseny? El se hiszem. Még ha lány lenne, akkor kicsit érthetőbb lenne. Pofám leszakad.

Adam Testin 2014.08.22. 10:50:45

Gyors kerdes: Sunshine-nal cisnaltal interjut? :P

Adam Testin 2014.08.22. 10:50:47

Sunshine Angel pontosabban:) Miss Cebu 2013:)

Adam Testin 2014.08.22. 10:51:00

Nem igazan sikerul kideritenem honnan szereztek infot? 12 honapig Cebuban illetve Manillaban eltem, 2 cegem ott mukodik, es a blogban kozolt dolgok remhirek. Nem mondom hogy tulzas de nem mindig tukrozi a valosagot. South East Asia minden orszagat meglatogattam es fulopszigetek nem rosszabb barmelyiknel!!!! Erdemes lenne megnezni a kelet europai vagy afrikai prostik sorsat mert fulopszigetek kicsit fejlettebb. Ugyan manilla vagy angeles city nem a menyorszag de meg mindig normalisabbak a korulmenyek mint a keleteuropai lanyokkal. A legtobb szexturista tiszteli a csajokat. Ezek mellett teljes mertekben elitelem pl. a cebuban es manillaban a kiskoru lanyok kikenyszeritett helyezetuket. Helyieknek 500peso egy menet es a lanyok ( mind 13-18 ev koru no condom) ming kiskoruak, es szulok kuldik munkaba. Irjatok amig kint vagytok fulopszigeten szivesen segitek nektek hogy "igaz" tapasztalatot gyujtsetek :) ahmartin@safecyberspace.org

Dessa 2014.08.22. 11:06:08

@Adam Testin: Ha a korábbi bejegyzéseimet olvastad, abból kiderül, hogy egy HIV/AIDS megelőzési alapítványnál dolgozom egy projektben. Önkéntes vagyok itt, többnyire a szegényebb réteggel érintkezem, velük dolgozom együtt, sokszor éjszakánként az utcákon ahol az ingyenes tesztet ajánljuk nekik. Nekem itt nincs se cégem, sem olyan körökben nem mozgok, amelyekben te. Ebből adódik, hogy te nem láttad azt, amit én itt látok minden egyes nap. Más rétegében élünk ennek a helynek, te maximum a felszínét tapasztalhatod annak, aminek én a része vagyok. De ez teljesen normális, ebben nincs hiba. Nem is ítélkezem emiatt. De éppen ezért kérlek, óvatosan fogalmazz, amikor a valóságról írsz, mert egészen más egy önkéntesnek a valósága itt a szegényebb hétköznapi emberek között (ráadásul ha melegekkel és szexworkerekkel dolgozik) és megint más egy üzletemberé, akinek maximum csak a szórakozás szintjén kell velük érintkeznie. :) Tehát részedről maximum a jó és szórakoztató tapasztalatokat gyűjthetik be az emberek:) és kell is, nem szükséges mindenkinek ugyanúgy élnie az életét. Unalmas lenne (:

Dessa 2014.08.22. 11:18:28

@Vizilabda: itt gyakori a transzfesztitáknak tartott szépségverseny, itt nincs ebben semmi rendkívüli. :)

Dessa 2014.08.22. 11:21:19

@Adam Testin: Nem:) semmi hírességgel nem csináltam és nem is tervezek interjút. Engem tényleg a hétköznapi emberek történetei érdekelnek. A szépségverseny gyerekkorában volt, de az szerintem a bejegyzésből is kiderül ;)

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.08.22. 14:39:52

"Iskolába ezek után többet nem ment."

Teljesen logikus lépés.

Kellene, hogy sajnáljam az ilyeneket?

Zephyrous 2014.08.22. 14:41:09

@Oravecz Diána: Szia! Ez az első bejegyzésed, amit elolvastam (indexről tévedtem ide) + a hozzákapcsolódó kommenteket is. "egy HIV/AIDS megelőzési alapítványnál dolgozom egy projektben. Önkéntes vagyok itt" Arról szeretnék érdeklődni, hogy miért van a távolkeleti országban (főleg Thaiföld, de Fülöp-szigeteken is) ennyi shemale, transzvesztita, nemi identitás zavaros ember (de főleg gyerek). Mert pl. EU-hoz képest, ott jóval több a nemátalakító műtétek száma. Ennek mi az oka? (bocs, ha már írtál róla bejegyzést...)

Dessa 2014.08.22. 14:54:46

@Zephyrous: szia, örülök, hogy ide tévedtél és köszönöm, hogy olvasol :) De a kérdésedre érdemben nem fogok tudni válaszolni, mert én is csak találgatok. Amúgy nem minden régióban ennyire elterjedt ez, inkább Cebu környékén. Ez a hely sokkal szabadabb, buli városnak is szokták hívni, talán ezért a központja a melegeknek... tudod az itteniek valahogy jobban elfogadják őket, de itt ez nem csak arról szól, hogy nemi identitás. Itt ez már több. Mivel alap járaton ez egy inkább konzervatív ország (ezen én is mosolyogtam, amikor mondták) a "hétköznapi" nem meleg emberek is eléggé konzervatívak és nem nyitottak bizonyos témákra. A melegek világa itt már egy életstílussá vált, sokkal szabadabbak, nyitottabbak, "őrültebbek". Az itteni lányokra is inkább az jellemző, hogy kevésbé nyitottabbak az őrültségekre és ez sokuk számára talán unalmas lehet. Tehát nem tudom.. kultúra, életstílus? Sokaknál megjelent a gyermekkorukban a zaklatás.. talán ez is.. vagy jobban el tudják adni magukat így. Egy másik ismerősöm azt mondta, hogy hiába születtél heteroszexuálisnak, pénzük a melegeknek van. Pénzért meg megvehetnek akár egy heteroszexuálisat is.

Thaiföldön más a helyzet, erről nekem egy itteni orosz pár mesélt, akikkel itt ismerkedtem meg. Előzőleg Thaiföldön éltek és elmondásuk szerint ez erősen a vallás és kultúra hatása. Átoknak számít ha fiú gyermek születik a családba, így már pici koruktól fogva úgy nevelik és kezelik mint egy lányt.

Itt ilyen nincs.. Nem tudom, hogy közelebb kerültél-e a válaszhoz, de talán majd én is érdemben fogok tudni válaszolni egy év múlva, ha már kicsit többet tapasztalok és elég interjút készítettem velük:)

Amúgy tervezem is, hogy hamarosan transzfesztitákat/transzgendereket fogom kérdezni :)

Szép estét!
süti beállítások módosítása